EL-RO


Elektrische Rolstoelen

Dank u wel dat u de moeite hebt genomen om een reactie in het gastenboek te plaatsen!
Met vriendelijke groet
EL-RO
Johan Bruijninckx
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Gastenboek

Johan, hartelijk dank voor je advies en deskundig handelen. Contact vanaf het begin tot en met de aflevering van mijn elektrische rolstoel is als zeer positief ervaren. Hartelijk dank !!
Mathilde van den Hoek, mei 2018
Hartelijk dank voor de vriendelijke en professionele service. Johan heeft overduidelijk verstand van zaken en wij verwachten veel plezier te kunnen beleven aan de geleverde producten. Hartelijk dank.
Robert-Jan van Schoonacker, maart 2018
Mijn vader wilde graag een elektrische rolstoel zodat hij mobieler zou kunnen zijn. Via internet kwamen we bij een prima tweedehandse stoel. Johan kwam deze bezorgen en heeft deze op mijn vader afgestemd. Hij waarschuwde al dat het eerst maar eens moest worden geprobeerd...en hij had gelijk. Helaas bleek de rolstoel na enkele weken hard oefenen toch te vlot. Johan gebeld en hij kwam binnen enkele dagen bij mijn vader aan huis met een voor hem veel geschikter exemplaar. Mijn vader is nu een met zijn stoel, erg gelukkig en heerlijk mobiel. Hartelijk bedankt Johan!
Marielle Hester, augustus 2017
Mijn vrouw heeft MS en geen heup meer en is daardoor afhankelijk van haar rolstoel. De WMO rolstoel Quicky Groove M staat inmiddels als reserve stoel en de onlangs bij Johan gekochte Storm 4 wordt fulltime gebruikt met alle opties die maar denkbaar zijn! Mijn vrouw is dolgelukkig, ze heeft nu eindelijk de stoel die ze nodig heeft! Nog bedankt Johan.
Johan Stokkermans, augustus 2017
Johan weet waar hij over praat en heeft veel verstand van rolstoelen en snapt ook welke rolstoel bij wie past daar kunnen ze bij Welzorg een voorbeeld aan nemen.
Geert Daatselaar, november 2016

Ik heb sinds een paar dagen een elektrische rolstoel via EL-RO. Ik ben er super blij mee. Wij zijn super geholpen door Johan zijn advies en kennis van zaken. Daar mogen de bekende bedrijven een puntje aan zuigen.Hij begreep gelijk wat ik nodig had en heeft het geleverd. Wil je goed advies en een goede stoel dan kan ik jullie Johan zeer aanbevelen!

Jolanda Westerbroek, september 2016

Mijn man is erg blij met zijn rolstoel van Johan. De service is echt persoonlijk en vlot. Hij kijkt echt mee met wat iemand nodig heeft en zal vast nog veel rolstoelers blij maken.
R. Scholten, augustus 2016
Wij hebben middels een PGB een nieuwe, overjarige Permobil M400 van Johan Bruijninckx gekocht, voor onze dochter. Wij zijn in Wezup gaan kijken bij de ruime sortering aan rolstoelen. Hier zijn we hartelijk ontvangen. Niets was teveel gevraagd en de rolstoel is met diverse aanpassingen bij ons thuis afgeleverd. Onze dochter is enorm blij met haar rolstoel en heeft al diverse mooie ritten mogen maken! Bedankt en veel succes in het nieuwe onderkomen in Wezup. Groetjes, René, Henriette en Gabrielle Verbeek.
René Verbeek, 29 maart 2016
Ik heb inmiddels twee vrijwel nieuwe rolstoelen gekocht van Johan; een Permobil C300 en een C500 en ik ben er dol gelukkig mee.
Dr. Gert Jan Mulder, 26 maart 2016

Johan heeft ons met alle geduld van de wereld geholpen aan een fijne rolstoel. Geen moeite was hem teveel; alle aanpassingen zijn prima voor elkaar gekomen. Er is wel 1 minpuntje: de stoel beschikt helaas niet over airco! Amsterdam, 3 juli 2015 - 30 graden!
Hartelijk bedankt Johan!

Fam. Matulewicz, 3 juli 2015

Een Puma 40 gekocht, zeer mooie rolstoel. Goed contact en advies!
Bert Wissink, 30 maart 2015

Heel erg blij met mijn nieuwe elektrische rolstoel, een Permobil C300, die wij bij EL-RO in Nederland hebben gekocht (wij wonen zelf in Frankrijk). De stoel voldoet aan al mijn verwachtingen en verkeert in een geweldig goede staat. Aangezien wij uit Frankrijk komen was het voor ons een complete gok, maar met EL-RO hebben we midden in de roos geschoten. We willen dan ook iedere toekomstige en bestaande gebruiker aanraden om zijn licht op te steken bij EL-RO. Johan is zeer service gericht! Dank je wel Johan en groeten uit Frankrijk!                                                        
Remy en Anne van Dongen, 7 nov 2014

Mijn schoonvader zat in zijn laatste levensfase en dan is alles moeilijk en zwaar. De nieuwe zorgwet in ons land voorziet lang niet meer in alles en het meeste moet je zelf betalen. Om hem zoveel mogelijk te ontlasten zijn we op zoek gegaan naar een mooie gebruikte elektrische rolstoel. De meeste zijn onbetaalbaar en particulier weet je niet wat je koopt. Gelukkig vond ik Johan, zoals eerder mensen al hadden geschreven een zeer warme persoonlijkheid. Je vertrouwt hem meteen en zonder winstoogmerk had hij voor ons de juiste oplossing. Wij zijn heel blij met de super de luxe rolstoel die wij hebben gekocht! En afstand was geen probleem. Wij wonen in Zeeland en Johan kwam de rolstoel keurig op maat gemaakt afleveren. Bedankt Johan! Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen en blij maken!
Arjen, 18 augustus 2014

We live close to Metz in France. My husband has an ALS. We needed urgently an electric wheelchair for him.
The delivery time and prices were too high for us in France. Thanks to Google & Google Trad,I found EL-RO website. I contacted Johan and found a very nice person, competent and warm. We've been to The Netherlands 2 days ago for trying and after some settings, the wheelchair was delivered this morning at home in France! Thanks Johan for your help and generosity.

Helene, 6 augustus 2014

September 2013 een Quickie Salsa gekocht. Ik ben zeer tevreden, over al meer als 200 km gereden echt top en zeer mooi bedankt
EL-RO!

Koos Lossie, 16 juni 2014

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.