top of page

Naam*

Email adres*

Reactie *

Wij nemen z.s.m.contact met u op. Met vriendelijke groet El-RO Johan Bruijninckx

Gastenboek

Wat moet je hier nou van zeggen, want alle superlatieven die hieronder door anderen omschreven zijn kloppen als een bus. Ik had er graag de drie uur rijden voor over om bij Johan te gaan kijken naar een "tweedehands" Permobil M3, hij had een aantal modellen in zijn woonkamer geplaatst omdat het opwarmen van de werkplaats weer extra kosten met zich meebrengt en daar is Johan nou zo goed in, hij houdt de kosten laag want alles is al zo duur tegenwoordig. De M3 die ik voor ogen had stond er ook tussen en moest alleen nog aangepast worden op mijn lichaam en "gebreken", ook dit was zo gepiept, Johan heeft door zijn jarenlange ervaring goede kijk op de dingen en weet precies waar hij alles vandaan moet halen. De levering was iets meer dan een week later bij mij thuis, Johan kwam de M3 keurig op het afgesproken tijdstip afleveren en stelde nog ea af naar mijn behoefte en nadat ik betaald had ging hij weer naar huis, terug naar Wezup.

Bedankt.


Wouter Roelofsen, februari 2023

Een dikke tien voor de servicebereidheid, het meedenken en het altijd vlotte antwoorden.

Hier kunnen heel veel bedrijven in de zorg een voorbeeld aan nemen. Eerst alleen contact gehad voor onderdelen en reparatie eigen rolstoel, nu ook rolstoel bij Johan gekocht.

Ontzettend blij mee.

Kees de Jong 05-05-2021

Helaas was de tijd gekomen voor een E-rolstoel , op advies van mijn ergotherapeute één van het merk Permobil . Na een zoektocht op Google en Marktplaats kwamen we uit bij de firma El-Ro (Johan) , die diverse gebruikte en overjarig nieuwe E-stoelen had staan van het merk Permobil. De site / Marktplaats trok ons over de streep om eerst telefonisch contact op te nemen voor verdere informatie. Na een fijn gesprek , een afspraak ingepland om een E-rolstoel te ervaren en uit te kiezen. Aangekomen bij de zaak , na een ritje van bijna drie uur , wachtte Johan ons hartelijk op. Tijdens een heerlijk kopje koffie gaf Johan uitleg , vakkundig en to the point , over de drie rolstoelen (M3,M5 en F5) die voor mij klaar stonden. Na een geslaagd proefritje in de Drentse buitenlucht op de M3 om zelf te ervaren hoe een E-stoel zit , reageert en rijdt , besloten tot aankoop van de Permobil M5 met alle toeters en bellen . Johan heeft deze nog aangepast op onze wensen en zijn advies en binnen ,één week nadien thuis afgeleverd. Tijdens het huisbezoek nogmaals een goede en duidelijke uitleg gehad over de E-stoel en oa het Lcd-scherm etc en de laatste instellingen van de E-rolstoel Al met al : deze firma levert E-stoelen voor elke portemonnee met de ouderwetse service en deskundigheid , waardoor wij hem van harte aanbevelen bij nieuwe klanten. Met vriendelijke groet, Dorith en Marco, 24 januari 2021


Fijn en snel contact. Heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft 3 verschillende stoelen bij ons thuis gedemonstreerd. Uitgebreid besproken welke voor en nadelen er zijn van de diverse merken en modellen. Hierna heeft hij de meest passende stoel, voor ons, geheel op mij afgesteld. Hij nam ruim de tijd hiervoor en uitgebreide uitleg. Voor een mooie prijs heb ik nu een bijna nieuwe PUMA 20, waarbij ik eindelijk weer mee naar buiten kan. Ik denk niet dat we een beter adres hadden kunnen vinden voor de aanschaf, Johan is deskundig en neemt ruim de tijd om een goed product, welke past bij onze wensen, aan te bieden. Wij kunnen nieuwe klanten hem van harte aanbevelen! Johan nogmaals bedankt! Gert-Jan en Bianca, 16 april 2020


Beste Johan, na een dikke maand uitproberen wil ik je zeggen dat ik heel blij ben met de Permobil begeleider besturing. Een hele investering, maar het rijdt veel veiliger voor mijn partner en mijzelf. Ik wil je danken voor je inspanningen alles in korte tijd te monteren en zelfs nog verbeteringen aan te brengen op de Permobil C400 die wij hebben. Dank, dat je zelfs op zondag ochtend, de Permobil C400 met begeleider besturing, samen met je vrouw Yvonne , kwam terug brengen in Diemen. Ik beveel je deskundigheid zeker aan,

Hartelijke groet, Annelies van Deudekom, 12 maart 2020


Dag Johan en Yvonne,

Wat een warm welkom bij Johan en Yvonne, zowel van henzelf als de temperatuur op een gure mistige dag in het huisje.

Alles wat je wensen kunt is aanwezig, tot aan de koffie en thee toe. Fijn bed en Netflix op tv; we hebben echt genoten.

Met een door Johan aangeboden scootmobiel (partner slecht ter been) naar de eetgelegenheid kunnen rijden, heel relaxed allemaal.

Doel van ons bezoek een rolstoel bekijken en passen etc, met een gedegen uitleg over de mogelijkheden, koffie met roze koek,

heeft deze uitstap ons erg geholpen in de zoektocht naar mobiliteit. (Permobil M400S aangeschaft)

Nonny en Annemarie, januari 2020


Net 2 rolstoelen aangeschaft,een Permobil M5 en een M3 voor onze 2 dochters met PGB. Afgelopen vrijdag is het afgeleverd. Perfecte service, meedenken, kwaliteit, en begrip. Bedankt Johan voor alles. Groeten van de familie en vooral van Filiz en Feray.

Familie Dogan, Rotterdam, december 2019


Wij zijn zeer tevreden over de service en hopen dat Otto nog een poosje van de rolstoel kan genieten. Groetjes van ons.

O. de Jong, Emmen, december 2019


Als je een degelijke rolstoel zoekt ga naar El-Ro. Johan Bruijninckx verkoopt alleen topmerken voor een betaalbare prijs. Komt ze thuis afleveren en instellen. Al je vragen worden door hem met zorg beantwoord, zodat je weet wat je koopt. Niets is hem te veel. Hij zorgt dat je tevreden bent met de aankoop van een elektrische rolstoel. Piet Huinck, augustus 2019


Sinds een week mijn Quickie Jive rolstoel. Zo blij mee. Eerst op bezoek bij El-Ro om te kijken. We werden heel gastvrij ontvangen, mijn verhaal verteld waarom ik een rolstoel nodig heb en Johan heeft goed geluisterd naar wat belangrijk is voor mij waaraan de rolstoel moet voldoen. 4 dagen later kwam Johan de rolstoel brengen . Super bedankt daarvoor, mijn wereld is hierdoor groter en waardevoller geworden. Hartelijke groet, Alice IJdo, April 2019


Beste heer Bruijninckx, Naar aanleiding van ons telefoongesprek betreffende een (scootmobiel) en oude E-rolstoel van mijn vrouw werkt de rolstoel weer naar wens. Bedank voor de technische tip. Tot ziens Fam. Sangers, maart 2019


***** 5 sterren Lang verhaal kort; ik moest zo snel mogelijke een elektrische rolstoel hebben voor mijn zoon aangezien de huidige totaal niet voldeed en uitzicht op verbetering weer een lange weg zou worden. Johan van EL-RO gevonden en bezocht. Hier staat genoeg keuze aan kwaliteits- rolstoelen en een man met zeer ruime ervaring, kennis en techniek in de rolstoelwereld die ruim de tijd voor je neemt. Hij zal zeker niks verkopen wat je niet nodig hebt of ongeschikt is. Wat je wel nodig hebt wordt geregeld en geïnstalleerd. Perfecte rolstoel op maat gemaakt en gekocht en vanaf het eerste moment was dit de “vriend” die mijn zoon nodig had. Volgens mij is dit no-nonsense bedrijf uniek in Nederland. Johan bedankt en speciaal voor de bijzondere ondersteuning van het “projectje E-Hockeystoel” Hij is met beide stoelen ontzettend blij!

Roel Faber, januari 2019


Johan, hartelijk dank voor je advies en deskundig handelen. Contact vanaf het begin tot en met de aflevering van mijn elektrische rolstoel is als zeer positief ervaren. Hartelijk dank !!

Mathilde van den Hoek, mei 2018


Hartelijk dank voor de vriendelijke en professionele service. Johan heeft overduidelijk verstand van zaken en wij verwachten veel plezier te kunnen beleven aan de geleverde producten. Hartelijk dank.

Robert-Jan van Schoonacker, maart 2018


Mijn vader wilde graag een elektrische rolstoel zodat hij mobieler zou kunnen zijn. Via internet kwamen we bij een prima tweedehands stoel. Johan kwam deze bezorgen en heeft deze op mijn vader afgestemd. Hij waarschuwde al dat het eerst maar eens moest worden geprobeerd...en hij had gelijk. Helaas bleek de rolstoel na enkele weken hard oefenen toch te vlot. Johan gebeld en hij kwam binnen enkele dagen bij mijn vader aan huis met een voor hem veel geschikter exemplaar. Mijn vader is nu één met zijn stoel, erg gelukkig en heerlijk mobiel. Hartelijk bedankt Johan!

Marielle Hester, augustus 2017


Mijn vrouw heeft MS en geen heup meer en is daardoor afhankelijk van haar rolstoel. De WMO rolstoel Quicky Groove M staat inmiddels als reserve stoel en de onlangs bij Johan gekochte Storm 4 wordt fulltime gebruikt met alle opties die maar denkbaar zijn!

Mijn vrouw is dolgelukkig, ze heeft nu eindelijk de stoel die ze nodig heeft! Nog bedankt Johan.

Johan Stokkermans, augustus 2017


Johan weet waar hij over praat en heeft veel verstand van rolstoelen en snapt ook welke rolstoel bij wie past. Daar kunnen ze bij Welzorg een voorbeeld aan nemen!

Geert Daatselaar, november 2016


Ik heb sinds een paar dagen een elektrische rolstoel via EL-RO. Ik ben er super blij mee. Wij zijn super geholpen door Johan zijn advies en kennis van zaken. Daar mogen de bekende bedrijven een puntje aan zuigen.Hij begreep gelijk wat ik nodig had en heeft het geleverd. Wil je goed advies en een goede stoel dan kan ik jullie Johan zeer aanbevelen!

Jolanda Westerbroek, september 2016


Mijn man is erg blij met zijn rolstoel van Johan. De service is echt persoonlijk en vlot. Hij kijkt echt mee met wat iemand nodig heeft en zal vast nog veel rolstoelers blij maken.

R. Scholten, augustus 2016


Wij hebben middels een PGB een nieuwe, overjarige Permobil M400 van Johan Bruijninckx gekocht, voor onze dochter. Wij zijn in Wezup gaan kijken bij de ruime sortering aan rolstoelen. Hier zijn we hartelijk ontvangen. Niets was teveel gevraagd en de rolstoel is met diverse aanpassingen bij ons thuis afgeleverd. Onze dochter is enorm blij met haar rolstoel en heeft al diverse mooie ritten mogen maken! Bedankt en veel succes in het nieuwe onderkomen in Wezup. Groetjes, René, Henriette en Gabrielle Verbeek.

René Verbeek, 29 maart 2016


Ik heb inmiddels twee vrijwel nieuwe rolstoelen gekocht van Johan; een Permobil C300 en een C500 en ik ben er dol gelukkig mee.

Dr. Gert Jan Mulder, 26 maart 2016


Johan heeft ons met alle geduld van de wereld geholpen aan een fijne rolstoel. Geen moeite was hem teveel; alle aanpassingen zijn

prima voor elkaar gekomen. Er is wel 1 minpuntje: de stoel beschikt helaas niet over airco! Amsterdam, 3 juli 2015 - 30 graden!

Hartelijk bedankt Johan!

Fam. Matulewicz, 3 juli 2015


Een Puma 40 gekocht, zeer mooie rolstoel. Goed contact en advies!

Bert Wissink, 30 maart 2015


Heel erg blij met mijn nieuwe elektrische rolstoel, een Permobil C300, die wij bij EL-RO in Nederland hebben gekocht (wij wonen zelf in Frankrijk). De stoel voldoet aan al mijn verwachtingen en verkeert in een geweldig goede staat. Aangezien wij uit Frankrijk komen was het voor ons een complete gok, maar met EL-RO hebben we midden in de roos geschoten. We willen dan ook iedere toekomstige en bestaande gebruiker aanraden om zijn licht op te steken bij EL-RO. Johan is zeer service gericht!

Dank je wel Johan en groeten uit Frankrijk!

Remy en Anne van Dongen, 7 nov 2014


Mijn schoonvader zat in zijn laatste levensfase en dan is alles moeilijk en zwaar. De nieuwe zorgwet in ons land voorziet lang niet meer in alles en het meeste moet je zelf betalen. Om hem zoveel mogelijk te ontlasten zijn we op zoek gegaan naar een mooie gebruikte elektrische rolstoel. De meeste zijn onbetaalbaar en particulier weet je niet wat je koopt. Gelukkig vond ik Johan, zoals eerder mensen al hadden geschreven een zeer warme persoonlijkheid. Je vertrouwt hem meteen en zonder winstoogmerk had hij voor ons de juiste oplossing. Wij zijn heel blij met de super de luxe rolstoel die wij hebben gekocht! En afstand was geen probleem. Wij wonen in Zeeland en Johan kwam de rolstoel keurig op maat gemaakt afleveren. Bedankt Johan! Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen en blij maken! Arjen, 18 augustus 2014


We live close to Metz in France. My husband has ALS. We needed urgently an electric wheelchair for him.

The delivery time and prices were too high for us in France. Thanks to Google & Google Trad,I found EL-RO website. I contacted Johan and found a very nice person, competent and warm. We've been to The Netherlands 2 days ago for trying and after some settings, the wheelchair was delivered this morning at home in France! Thanks Johan for your help and generosity.

Helene, 6 augustus 2014


September 2013 een Quickie Salsa gekocht. Ik ben zeer tevreden, over al meer als 200 km gereden echt top en zeer mooi bedankt


EL-RO!

Koos Lossie, 16 juni 2014

Naam*

Email adres*

Bericht*

Wij nemen z.s.m.contact met u op. Met vriendelijke groet El-RO Johan Bruijninckx

bottom of page