REVIEWS

WIJ STELLEN HET OP PRIJS ALS U HIER EEN REVIEW WILT ACHTERLATEN

Mei 2024

Helemaal niks op aan te merken. Alles top! van advies, tijd, flexibiliteit, tot vakkennis. Allemaal top! Kan me niet voorstellen dat het ergens anders beter is, met deze redelijke prijzen en goede service. Ben erg blij met de ondersteuning van Johan :-)!

Louis de Wit

 

Maart 2024
Geweldige ervaring met het kopen van een tweedehands Permobil M3. Heel fijne rolstoel en geweldige ontvangst en service.
Zeker het aanraden waard!
Niek Delfgou

Februari 2024
Half januari ben ik met mijn zoon Leo voor zijn reserve elektrische rolstoel bij EL-RO geweest voor het vervangen van accu's.
We werden super vriendelijk ontvangen. Johan stelde voor dat wij even in een lunchroom in het dorp wat zouden gaan eten zodat hij in de tussentijd de nieuwe accu's erin kon zetten (het wachten in de werkplaats was te koud die dag). Na een halfuur kregen we al een bericht van Johan dat de rolstoel van Leo weer klaar was. Johan had uit service de rolstoel nog nagelopen en wat draden en moeren vastgezet en wij konden vlot aan onze terugreis beginnen. Wat een service en vriendelijkheid! Als er weer iets gedaan moet worden aan de rolstoel gaan wij beslist terug naar Wezup.
L. van Schie

Augustus 2023
Johan heeft mij en mijn dochter Doris hartstikke goed geholpen met zijn expertise. De rolstoel is nu onder andere geprogrammeerd zoals gewenst en dit alles ging zeer vlot en deskundig. Johan luistert naar je wensen en neemt de tijd deze doorgrondig te begrijpen. Nogmaals bedankt!
Hans Goverts

Februari 2023
Wat moet je hier nou van zeggen, want alle superlatieven die hieronder door anderen omschreven zijn kloppen als een bus. Ik had er graag de drie uur rijden voor over om bij Johan te gaan kijken naar een "tweedehands" Permobil M3. Hij had een aantal modellen in zijn woonkamer geplaatst omdat het opwarmen van de werkplaats weer extra kosten met zich meebrengt en daar is Johan nou zo goed in, hij houdt de kosten laag want alles is al zo duur tegenwoordig. De M3 die ik voor ogen had stond er ook tussen en moest alleen nog aangepast worden op mijn lichaam en "gebreken", ook dit was zo gepiept, Johan heeft door zijn jarenlange ervaring goede kijk op de dingen en weet precies waar hij alles vandaan moet halen. De levering was iets meer dan een week later bij mij thuis, Johan kwam de M3 keurig op het afgesproken tijdstip afleveren en stelde nog een en ander af naar mijn behoefte en nadat ik betaald had ging hij weer naar huis, terug naar Wezup. 
Bedankt!
Wouter Roelofsen

Mei 2021
Een dikke tien voor de servicebereidheid, het meedenken en het altijd vlotte antwoorden. Hier kunnen heel veel bedrijven in de zorg een voorbeeld aan nemen! Eerst alleen contact gehad voor onderdelen en reparatie eigen rolstoel, nu ook rolstoel bij Johan gekocht. Ontzettend blij mee!
Kees de Jong

Januari 2021
Helaas was de tijd gekomen voor een E-rolstoel , op advies van mijn ergotherapeut één van het merk Permobil. Na een zoektocht op Google en Marktplaats kwamen we uit bij de firma EL-RO (Johan Bruijninckx), die diverse gebruikte en overjarig nieuwe E-stoelen had staan van het merk Permobil!
Zijn website en de uitgebreide omschrijving op Marktplaats trok ons over de streep om eerst telefonisch contact op te nemen voor verdere informatie.
Na een fijn gesprek heb ik een afspraak ingepland om een E-rolstoel te ervaren en uit te kiezen. Na een ritje van bijna drie uur, wachtte Johan ons hartelijk op. Tijdens een heerlijk kopje koffie gaf Johan uitgebreid uitleg, vakkundig en to the point over de drie rolstoelen (M3,M5 en F5) die voor mij klaar stonden. Na een geslaagd proefritje in de Drentse buitenlucht op de M3 om zelf te ervaren hoe een E-stoel zit, reageert en rijdt, besloten tot aankoop van de Permobil M5 met alle toeters en bellen. Johan heeft deze nog aangepast aan mijn wensen (en zijn goede aanvullende advies!) en binnen één week nadien thuis afgeleverd. Tijdens het huisbezoek gaf Johan nogmaals een goede en duidelijke uitleg gehad over de E-stoel en van o.a. het Lcd-scherm, de verstellingen en werden de laatste instellingen gefinetuned! Al met al: EL-RO levert E-stoelen voor elke portemonnee met de ouderwetse service en deskundigheid waardoor wij Johan Bruijninckx van EL-RO van harte aanbevelen bij nieuwe klanten!
Dorith en Marco

April 2020
Fijn en snel contact. Heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft 3 verschillende stoelen bij ons thuis gedemonstreerd. Uitgebreid besproken welke voor en nadelen er zijn van de diverse merken en modellen. Hierna heeft hij de meest passende stoel, voor ons, geheel op mij afgesteld. Hij nam ruim de tijd hiervoor en uitgebreide uitleg. Voor een mooie prijs heb ik nu een bijna nieuwe PUMA 20, waarbij ik eindelijk weer mee naar buiten kan. Ik denk niet dat we een beter adres hadden kunnen vinden voor de aanschaf. Johan is deskundig en neemt ruim de tijd om een goed product, welke past bij onze wensen en portemonnaie, aan te bieden. Wij kunnen nieuwe klanten hem van harte aanbevelen! Johan nogmaals bedankt!
Gert-Jan en Bianca

Maart 2020
Beste Johan, na een dikke maand uitproberen wil ik je zeggen dat ik heel blij ben met de Permobil begeleider besturing. Een hele investering, maar het rijdt veel veiliger voor mijn partner en mijzelf. Ik wil je danken voor je inspanningen alles in korte tijd te monteren en zelfs nog verbeteringen aan te brengen op de Permobil C400 die wij hebben. Dank, dat je zelfs op zondag ochtend, de Permobil C400 met begeleider besturing, samen met je vrouw Yvonne , kwam terug brengen in Diemen. Ik beveel je deskundigheid zeker aan!
Annelies van Deudekom

December 2019
Net 2 rolstoelen aangeschaft, een Permobil M5 en een M3 voor onze 2 dochters met PGB. Afgelopen vrijdag is het afgeleverd. Perfecte service, meedenken, kwaliteit en begrip. Bedankt Johan voor alles. Groeten van de familie en vooral van Filiz en Feray.
Familie Dogan


Augustus 2019
Als je een degelijke rolstoel zoekt ga naar El-RO. Johan Bruijninckx verkoopt het topmerk Permobil voor een betaalbare prijs. Komt ze thuis afleveren en instellen. Al je vragen worden door hem met zorg beantwoord, zodat je weet wat je koopt. Niets is hem te veel. Hij zorgt dat je tevreden bent met de aankoop van een elektrische rolstoel.
Piet Huinck


April 2019
Sinds een week mijn Quickie Jive rolstoel. Zo blij mee. Eerst op bezoek bij El-RO om te kijken. We werden heel gastvrij ontvangen, mijn verhaal verteld waarom ik een rolstoel nodig heb en Johan heeft goed geluisterd naar wat belangrijk is voor mij waaraan de rolstoel moet voldoen. 4 dagen later kwam Johan de rolstoel brengen! Super bedankt daarvoor, mijn wereld is hierdoor groter en waardevoller geworden.
Alice IJdo


Maart 2019
Beste heer Bruijninckx, naar aanleiding van ons telefoongesprek betreffende een oude E-rolstoel van mijn vrouw werkt de rolstoel weer naar wens!
Bedankt voor de (gratis telefonische) technische tip. 
Fam. Sangers


Januari 2019
***** 5 sterren Lang verhaal kort; ik moest zo snel mogelijk een elektrische rolstoel hebben voor mijn zoon aangezien de huidige totaal niet voldeed en uitzicht op verbetering weer een lange weg zou worden. Johan van EL-RO gevonden en bezocht. Hier staat genoeg keuze aan kwaliteits- rolstoelen en een man met zeer ruime ervaring, kennis en techniek in de rolstoelwereld die ruim de tijd voor je neemt. Hij zal zeker niks verkopen wat je niet nodig hebt of ongeschikt is. Wat je wel nodig hebt wordt geregeld en geïnstalleerd. Perfecte rolstoel op maat gemaakt en gekocht en vanaf het eerste moment was dit de “vriend” die mijn zoon nodig had. Volgens mij is dit no-nonsense bedrijf uniek in Nederland. Johan bedankt en speciaal voor de bijzondere ondersteuning van het “projectje E-Hockeystoel” Hij is met beide stoelen ontzettend blij!
Roel Faber

Maart 2018
Hartelijk dank voor de vriendelijke en professionele service. Johan heeft overduidelijk verstand van zaken en wij verwachten veel plezier te kunnen beleven aan de geleverde producten. Hartelijk dank.
Robert-Jan van Schoonacker

Augustus 2017
Mijn vader wilde graag een elektrische rolstoel zodat hij mobieler zou kunnen zijn. Via internet kwamen we bij een prima tweedehands stoel. Johan kwam deze bezorgen en heeft deze op mijn vader afgestemd. Hij waarschuwde al dat het eerst maar eens moest worden geprobeerd...en hij had gelijk. Helaas bleek de rolstoel na enkele weken hard oefenen toch te vlot. Johan gebeld en hij kwam binnen enkele dagen bij mijn vader aan huis met een voor hem veel geschikter exemplaar. Mijn vader is nu één met zijn stoel, erg gelukkig en heerlijk mobiel. Hartelijk bedankt Johan!
Mariëlle Hester


Augustus 2017
Mijn vrouw heeft MS en geen heup meer en is daardoor afhankelijk van haar rolstoel. De WMO rolstoel Quicky Groove M staat inmiddels als reserve stoel en de onlangs bij Johan gekochte rolstoel wordt fulltime gebruikt met alle opties die maar denkbaar zijn!
Mijn vrouw is dolgelukkig, ze heeft nu eindelijk de stoel die ze nodig heeft! Nogmaals bedankt Johan.
Johan Stokkermans


November 2016
Johan weet waar hij over praat en heeft veel verstand van rolstoelen en snapt ook welke rolstoel bij wie past. Daar kunnen ze bij Welzorg een voorbeeld aan nemen!
Geert Daatselaar


September 2016
Ik heb sinds een paar dagen een elektrische rolstoel via EL-RO. Ik ben er super blij mee. Wij zijn zo goed geholpen door Johan zijn advies en kennis van zaken. Daar mogen de bekende bedrijven een puntje aan zuigen. Hij begreep gelijk wat ik nodig had en heeft het geleverd. Wil je goed advies en een goede stoel dan kan ik jullie Johan zeer aanbevelen!
Jolanda Westerbroek

Maart 2016
Wij hebben via een PGB een nieuwe, overjarige Permobil M400 voor onze dochter gekocht via Johan Bruijninckx. Wij zijn in Wezup gaan kijken bij de ruime sortering aan rolstoelen. Hier zijn we hartelijk ontvangen. Niets was teveel gevraagd en de rolstoel is met diverse aanpassingen bij ons thuis afgeleverd. Onze dochter is enorm blij met haar rolstoel en heeft al diverse mooie ritten mogen maken! Nogmaals dank! 
René Verbeek


Maart 2016 (en later)
Ik heb inmiddels meerdere vrijwel nieuwe rolstoelen gekocht van Johan; altijd Permobil rolstoelen en ik ben er dol gelukkig mee!
En ik heb Johan zelfs genoemd in mijn boek (genaamd "vrijwel onbeperkt") die in 2023 is uitgekomen (ik noem hem mijn vaste "rolstoelboer" en dat is zeer zeker vriendelijk bedoeld!)
Dr. Gert Jan Mulder (Uruguay)


Juli 2015

Johan heeft ons met alle geduld van de wereld geholpen aan een fijne rolstoel. Geen moeite was hem teveel; alle aanpassingen zijn
prima voor elkaar gekomen. Er is wel 1 minpuntje: de stoel beschikt helaas niet over airco! Amsterdam - 30 graden!
Hartelijk bedankt Johan!
Fam. Matulewicz,

 

November 2014
Heel erg blij met mijn nieuwe elektrische rolstoel, een Permobil C300, die wij bij EL-RO in Nederland hebben gekocht (wij wonen zelf in Frankrijk). De stoel voldoet aan al mijn verwachtingen en verkeert in een geweldig goede staat. Aangezien wij uit Frankrijk komen was het voor ons een complete gok, maar met EL-RO hebben we midden in de roos geschoten. We willen dan ook iedere toekomstige en bestaande gebruiker aanraden om zijn licht op te steken bij EL-RO. Johan is zeer service gericht! 
Dank je wel Johan en groeten uit Frankrijk!
Remy en Anne van Dongen


Augustus 2014
Mijn schoonvader zat in zijn laatste levensfase en dan is alles moeilijk en zwaar. De nieuwe zorgwet in ons land voorziet lang niet meer in alles en het meeste moet je zelf betalen. Om hem zoveel mogelijk te ontlasten zijn we op zoek gegaan naar een mooie gebruikte elektrische rolstoel. De meeste zijn onbetaalbaar en particulier weet je niet wat je koopt. Gelukkig vond ik Johan, zoals eerder mensen al hadden geschreven een zeer warme persoonlijkheid. Je vertrouwt hem meteen en zonder winstoogmerk had hij voor ons de juiste oplossing. Wij zijn heel blij met de super de luxe rolstoel die wij hebben gekocht! En afstand was geen probleem. Wij wonen in Zeeland en Johan kwam de rolstoel keurig op maat gemaakt afleveren. Bedankt Johan! Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen en blij maken!
Arjen

Augustus 2014
We live close to Metz in France. My husband has ALS. We needed urgently an electric wheelchair for him.
The delivery time and prices were too high for us in France. Thanks to Google I found EL-RO website. I contacted Johan and found a very nice person, competent and warm. We've been to The Netherlands 2 days ago for trying and after some settings, the wheelchair was delivered this morning at our home in France (by his son)! Thanks Johan for your help and generosity.
Hélène